Det går iiinte fort med inredningen på nya våningen, det vill jag lova.

Och det finns ej heller som mål, att det ska susa i fart. Av vilken anledning, liksom? I alla fall; det svåraste är belysningen, tycker jag. Stor betydelse för känslan i rummet har den. Både M och jag letar hellre ett tag, är utan lampa i taket hela mörka vintern… istället för att snabbköpa något vi ändå vill byta ut.. så fort DEN lampan dyker upp.

.. materiell lycka när månskenslampan dök upp på tradera för någon vecka sedan OCH ingen annan än vi budade på den, till skillnad från alla andra månskenare vi kikat på som blivit för dyra för vår smak. För ett litet gäng hundringar var den vår och är så vacker där i stora sovrummet.

Ett lyysande fynd, va!

… som nu inte behövs som mycket, för att det redan är så ljust om tidiga morgnar ända till halvsena kvällar. Så himmelens härligt. Fågelkvittret hörs från äppelträdet när vi vaknar.. jag kan inte låta bli att fantisera om hur vackert det kommer vara när äppelträdet står i full blom..

Härligt är också, er fina fina pepp igår och idag. TACK från oss, hela familjen. Idag mår M ännu bättre och jag känner fortfarande inte av något.. utöver min lilla förkylning jag hade i helgen… viruset är lurigt, vi är vaksamma och jag kommer att testa mig igen innan jag vågar mig ut på byn. En dag i taget. Just så.

.. och det allra bästa med dagen? – att mamma och pappa bokat tid för vaccinering. Idag släpptes tider och päronen hängde på låset och om några dagar, då tusan. Det känns helt overkligt, ju. Snart, snart Päronkramar och barnbarn som får leka inne hos livetfavoriter.


Hoppas ni haft en god aprildag. <3



Emmeli

G-VMBJT57ZE4