(Reklam för Lindex & Colorama Lunde)

Juni bjuder in till en liten kik i sitt rum, som hon fullkomligt äälskar.

Här är sommar året om.

Tapeten är alldeles bedårande, eller hur? För den som undrar kommer den från duktiga gänget på Colorama Lunde. Är ni ute efter tapeter så är det där ni ska kolla, ni som bor här i höga kusten med omnejd. Priserna matchas med nätets och ni får dessutom toppens toppservice!

Den här klänningen ska Juni få när hon fyller år. Mormor och Morfar har paxat den. Perfekt.

Och just nu är det 20 % på alla barnkläder på Lindex. Klänningen hittar ni HÄR.

på skrivbordet samasas allt möjligt. Som loppade lillskålen med favoritsmycken i. Fotot på J och mor. Och så den där skolplanschen som ska få komma upp på väg så snart vi vågar göra hål i väggarna här uppe. Vi tar det varsamt som ni ser.

Blommiga tröjor kan man inte ha för många av om ni frågar Skrållan. ”Jag är faktiskt en sommartjej” säger hon förnöjt där hon hoppsastegar fram med armarna ute i luften. Ja, lyckan över att värmen nu äntligen kommit är stor.

Tröjan hittar ni HÄR.

Smågarderoberna har också fyllts på med nya leggings. Ribbade, supersköna. Förstås med reglerbar midja. Oerhört prisvärda och minstingarna älskar dessa.

Leggingsen finner ni HÄR.

Som ni anar, väldigt mycket loppad, ärvd, begagnad, andra handsshoppad inredning här inne. Det gör det så trivsamt.

Två blommiga tröjor till! Den gröna paxade Bertan. Urnöjd över den. Det fanns också matchande leggings till den gröna tishan, så gulligt. Nästan ångrar att jag inte klickade hem det..

Småblommiga tröjan finns HÄR

Gröna blomtröjan finns HÄR

Urnöjd, är ordet!

Nu ska vi fortsätta onsdagen som känns som en torsdag-fredag.. så himla underbart med en drös hela, orörda Tillsammansdagar nu. Hoppas att ni uppskattar små tips likt detta. I vanlig ordning skulle jag aldrig tipsa er om något jag inte själv gillar/har provat/står för. Alla tips är från hjärtat, mao!

Som sagt, 20 % på alla barnkläder på Lindex just nu. Helt perfekt att fylla på med vad som nu saknas inför varmvår och sommartider! Kom direkt till erbjudandet HÄR.

Må gott denna majonsdag! Hoppas den är varm och go även hos dig.Emmeli

G-VMBJT57ZE4