(Inlägget innehåller reklamlänkar!)

Ni var många, många som ville se vad som kommer gömma sig i Juniflickans 5-årspaket om några dagar. Loppis och nyköpt i vanlig ordning. Födelsedagskort köper jag oftast hos Akademibokhandeln, förresten. Dom har så mycket fint, tycker jag.

Baddräkten från Lindex (finns HÄR) kommer bli en hit, tror jag.

Klänningen (samma modell dock inte samma mönster, HÄR) och koftan (finns HÄR) blir nog också väldans uppskattade hos Skrållan. Dessa kommer från H&M och köptes för flera månader sedan (jaa jag gillar att vara ute i tid och leta presenter lite pö om pö, mindre risk för hast-köp!).

Och ooh som hon kommer att älska att få en alldeles, eeegen, stooor, roooosa, rooosig, badhandduk. Loppad för en tjuga!

Lite smått och gott.

Som en loppad burk, fylld med rosa pärlor (från Adlibris) och en glittrig studsboll (från Gårdsbutiken i Nordingrå)

En hel liten hink full med pärlor också, ja! Även dom från Adlibris. Likaså målarboken, klistermärkena och Yatzyt. Adlibris är ett toppenställe att presenthandla från tycker jag. Finns allt möjligt där! Boken ”Musse och Helium” kommer förstås också från Adlibris. Denna bokserie älskar alla våra tre barn och det här är fjärde boken i en samling av fem. ”Kapitelbok” som är så himmelens spännande!

Den småblommiga sommarpyjamasen hittar ni HÄR.

Från pappa. Till Juni.

En ask med fem ringar. Hon kommer älska dom. Pappan älskar hon redan till månen och tillbaka, men han kommer nog stå högt i kurs deluxe.. ringarna har jag för mig att jag norpade åt mig inne på Lindex, kommer inte riktigt ihåg.

Tänka sig, alltså.. att hon som föddes i ilens ilfart snart snart fyller 5 år. Ilfart, ja.. sådär så att mamman -inte på något sätt hade svårt att knyta ann till lillungen-, inte alls.. det var kärlek vid första ögonkastet. Men jag fick däremot någon slags deppig känsla någon dag efteråt.. av att knappt ha hunnit med under hennes födelse, nästan? Förstås var jag med.. i allra högsta grad.. men jag hade laddat så, och så gick det så himmelens, himmelens fort allting. Alla känslor är okonstiga i detta överrumlande, hormon-yra läge, så är det verkligen. Det var förstås ganska så väldigt megaunderbart också, att ha sluppit ont lång stund… som sagt, under ”det berömda babyblues-tillståndet” någon dag efter lillungens födelse, kan alla möjliga känslor poppa upp, sådetså. Tänk på det, du som kanske just fött eller ska föda ditt första barn. Inga tankar eller känslor är konstiga, allt är normalt, det äär överrumplande.. men vips är tankarna klarare igen. Lovar. <3

HÄR kan ni läsa om hur det gick till…När Lillan Kom Till Jorden. <3

Emmeli

G-VMBJT57ZE4