Så var det plötsligt fredag!?

Jag veet att jag inte hållit vad jag lovade i början på veckan, men livet kom emellan och så får det vara. Vi tar nya tag med planerade ord till nästa vecka. För den här veckan fick vi åka med i andra planer än vad vi själva tänkt. Så är livet. Lill-Olof fick plötsligt hög feber på onsdagkväll. Men är tack och lov redan på banan igen och jag är så himla lycklig idag, för det. Troligt en sväng covid för honom, likt Storebrorsan. Men både Störst och Minst har repat sig fort så nu hoppas vi bara på att vi andra ska slippa bli sjuka. Men vi tar det som det kommer. Idag är idag.

Och idag, är en himla härlig dag!

Strålande soligt!

…. och jösses, så dammet syns nu sådär obarmhärtigt som alltid när det blir ljusare och ljusare. Och med allt kojbygge hos oss, veckorna i ända, så kan ni ju bara tänka er. Jag tog tag i nedervåningen först. Nu skulle det bli dammfritt, rent och fint. Barnen lekte på övervåningen så länge. ”Peeerfekt”, tänkte jag för mig själv, där jag fejade på i godan ro utan att bli avbruten av något gull. När jag var klar med nedervåningen gick jag upp.. och möttes av denna syn och en treåring, alldeles svettig, väldigt lycklig som utbrast;

”TITTA MAMMA! … Vi har jobbat hårt, mamma!”

Koja. I sovrummet. Istället.

Älsklingsbarn. Såklart jag log åt hela alltet och svarade ”ja, det ser jag verkligen!”.

.. massa skön friskluft har vi också lapat. Och nu väntar helgdagar. Med lite allt möjligt. M kämpar på i vad som ska bli ett badrum kombinerat med tvättstuga. Och… det ser .. äh, jag ska visa er under helgen!

Nu väntar fredagstacosen här. Samt chokladglass till efterrätt. En fredagsmys-klassiker här hos oss.

Önskar er alla en god februarihelg!

Emmeli

G-VMBJT57ZE4