Hej i torsdagen vänner!

Idag har jag donat i massor inför kalashelgen som stundar. Det blir paj till middag och det ser ut som en liten paj-fabrik nere i köket nu. Bottnarna har jag förberett redan idag. Dom får bo ute på bron i ”utekylskåpet” över natten. Så är det bara fyllningarna kvar till morgondagens middag. Smidigt! Att planera och lägga upp kalasfixet så att det känns trevligt hela vägen, det är en bra grej. Tar bort stress och gör fixet gemytligt. Jag älskar att ordna kalas! Ser så mycket fram emot att få fylla hemmet med storfamiljerna. Det var så himla, himla längesedan, vi har ju kört på utekalas senaste åren av förklarliga själ.. det har varit himla härligt det också, men att få bjuda in känns så extra festligt nu.

Mitt i allt donande idag kom jag på att jag helt sonika skulle sända er ”Mitt bästa pajrecept”, eller sända om det, rättare sagt. Det var längesedan, men det här receptet lever stark och brukar uppskattas varje gång det använts. Paj är så tacksamt att laga när man ska bjuda många, tycker jag!

Paj i långpanna, bara ta dubbla degmängden och trippla fyllningen. Prima!

HÄR har ni mitt bästa pajrecept.

EmmeliG-VMBJT57ZE4