Som jag trodde.

Den första snön försvann lika fort som den föll och kvar blev ett om möjligt än mer kallblött och blyertsgrått november än innan.

Kanske aldrig stött på maken till trött vardagsvecka.

Vaknade upp i ett igengrott hem igår morse.. fult och ogemytligt kändes det, överallt. Ni vet när orken inte funnits att reda till om kvällarna? Så får det vara, befriande att bara ”skita i allt” några dagar.

Men efter ett tag blir det inte härligt längre… det kreativa kaoset en fyrbarnsfamilj frammanar på några dagar är inte nådigt, haha!

Men tusan vad lite dammande, plockande, fejjande. Och några nytvättade trasmattor och såpskurade golv kan göra. Kul att städa när det verkligen märks skillnad.

Bädda ner oss i nytvättade lakan och sova som grisar så vi smått fredags-försov oss och fick lägga in räserväxeln till morgonen för att hinna till skolan i tid..

Moroten med städandet, var att få skylta om lite här och där.

Nu är det lov att ta in lite enris och sprida ut i hemmet tycker jag, pyssla om novent-tiden och allt det blyertsgrå, liksom. Några kottar, i all sin enkelthet.

Fint så, ju.

Drömmer om en skogstur i helgen.. för att hämta hem mer skogsfynd.

Fotogenlampan är fylld med ny lampolja.

Så så var det med det. Skyltar om. Och tar helg!


Önskar Dig en god, hjärtevarm och vilsam sådan. Eller helt sonika, en helg, av den stort du bäst behöver! Kanske innebär det en väldans massa rajtantajtan, vad vet jag?


Emmeli
G-VMBJT57ZE4