(I betalt samarbete med Impecta Fröhandel)

Hej i luktärtsskogen!

…. mm, om jag drömmer mig iväg, är det en sak jag ser så fram emot… doften av luktärt. Det kliar i fingrarna till att peta ner årets luktärtsfrön, helt sonika. Men vi väntar, till cirka vecka 14-15, det brukar bli perfekt här i odlingszon 4-5.

Skulle jag måsta välja, en endaste sommarblomma att så…? Då är svaret enkelt. LUKTÄRT, förstås! Så otroligt vacker och med doften av himmel. Dessutom så sanslöst enkel att driva upp, så tacksam och inte knusslig alls.

Jag gör på det enklaste av vis. Och det brukar blomma som bara den!

Och vet du, jag har en gedigen Luktärtsguide som jag gjort till er. Där kan ni läsa om allllt jag kan om luktärter. Mina bästa knep.. när, hur, var.. och så vidare. Sättet jag odlar på som är så finurligt..

Vill du komma till Emmelis Luktärtsguide, så hittar du den HÄR!

I vanlig ordning, kommer mina luktärtsfröer från Impecta . Grobarheten är prima!

Favoritsorterna som kommer finnas hos oss även i år och som ni ser i bilderna?

’Spencer Anniversary’ , så otroligt söt eller hur!

Mrs. Collier’ i krämvitt. Helt ljuvlig.

Molllie Rilestone’ med sina rosa, skira kanter.

’Royal’, ptjaa.. där får du alla färger i ett svep!

… jag tror kanske att det måste bli ett efterskick till, nyheten som kommit in är nämligen för oemotståndlig, spana in ’Prima Ballerina’… puh!

Just nu har Impecta 3för2-kampanj på ettåriga klättrande blomster, sista dagen IDAG 26/3!

..där ju luktärten bara är en av alla .. glöm för Guds skull inte krassen!! ..en sådan liten stjärna till blomma. Så vacker och dessutom dekorativ och ätlig.

Spana in kampanjen på direkten genom att klicka HÄR!

Varmt lycka till med era luktärter! Bara fråga mig, om det är något du undrar, så kanske jag kan hjälpa dig med ett svar. <3


Emmeli

G-VMBJT57ZE4