Hej hej,

Det kan vara så att vi just nu upplever ett riktigt minnen-för-livet-äventyr, hela stora lilla familjen. Vi är i Norge, möter grönskan och andas äventyr och vila, hos den skäggiges Morfar. Alltsammans tillsammans med älskade Svärföräldrar och min Svägerska med familj. En skock ungar. Ja sju stycken faktiskt. Alla i åldrarna ett till nio år. Det är full fart. Vi har kul. Skrattar massor. Sover gott om natten.

För precis elva år sedan satt jag på precis samma plats, här utanför lilla hytten.

Dessa dagar här, då. Ja då planerade vi bordsplaceringen för fullt inför kommande sommarens bröllop. Ja, dagen då han och jag blev Vi, alltså. Tänk att vi är här nu igen, elva årig bröllopsdag på intåg.. och en fyrklöver ungar som virvlar i kring. Livet är häftigt. Vi åker med. Njuter allt vi kan.

Och ni anar att vi har tagit i från tårna för att ta oss hit, förberett i månader för att kunna lämna Drömgården några dagar mitt i ivrigaste våren. Utan vårt obetalbart snälla gårdsvaktargäng, hade det här inte varit möjligt. Vi är så tacksamma. <3

Morgonkaffet smakar så sagolikt gott till denna vy. Vyn som inte ryms ens fotad i vidvinkel. Så vidunderligt vackert här!

Nu ska vi snart tjava syttene mai-tåg!

Hoppas att ni mår bra!

Haaaade!Emmeli

G-VMBJT57ZE4