Inlägget är i betalt samarbete med Granngården!

Få saker få mig att må så gott som när jag grejar ute i trädgården, bland ljummen jord, fröer och blomster. Nu var det dags för det allra sista planterandet och nu med mycket tanke på våra kära pollinatörer.

Ja, som ni förstår, var jag nyhemkommen från favorithaket, Granngården! Eller ”Drömgården”, som femåringen så sött säger. Jag har inte hjärta att rätta honom. Granngården, är faktiskt Drömgården, också!

Har ni sett en så fantastisk hortensia?

Förresten!

-Alpklematisen som ni ser klättrar bakom mig längs portalen, den kommer förstås också från Granngården.

Otroligt härdig och otroligt vacker. Säljs endast online och ni finner den HÄR!

Djupröd hortensia och ljuvligt doftande fjärilslavendel.

Dessutom! ..ser ni lilla huset där?

Ett så sött insektshotell, som fick hamna på gamla lagården. Redo för små älskade pollinatörer att flytta in!

Jag tycker att det vore en så himla charmig gå-bort-present under sommaren kalas. Ni finner lilla hotellet HÄR!

Mellan sus och ståhej, grejande och fejande.. så slår jag mig ner. Här. Trots att jag hade kunnat fortsätta med ännu ett bestyr..

Juni blir juli. 💭 Och vad fint det känns, att vi är så överens om den saken; att dagarna är alldeles för dyrbara för att inte låta livet ta plats, diskbänk och 🧺 tvättberg odlas. Jag knyter ihop min försommar i några ord. Det har varit så vackra, varma, myggsvärmande, syrendoftande, badfulla dagar. Oändligt med sena juninätter. Barnkalas, Lycka och Sommarlovsrus. Idogt arbete med händerna i jorden. 🌻Vi lever, njuter mycket, av det lilla.
Jag tänker. Att livet, det vi har i våra händer just just nu, det är det enda vi vet. Låt oss göra det viktigaste för oss var och en, av tiden vi har här på jorden. Vi har på det sorgligaste sätt också blivit påminda om livets skörhet denna försommar. Jag tänker; var rädda om er, alla ni. Lyssna på hjärtat. Säg förlåt. Kramas mycket. Andas. Älska. Sök upp din stora tacksamhet, för det lilla basala. Möt känslan därefter. Lev. Ett ögonblick i sänder. Luta dig tillbaka, känn Sommaren… när juni blir juli. 🙏🏻

Vill du också kunna slå dig ner på trappen bland välsmakande, ljuvligt doftande kryddor i lerkurka? Höra bina surra i sin lilla holk? Känna sommaren brusa inom dig?

Ta då dig en svängom inom Granngården, där finns allt du kan tänkas behöva för trägården, djuren och lantgården!

Just nu pågår en suverän SOMMAR-REA, spana in den HÄR, vetja!

….

Emmeli

G-VMBJT57ZE4