Nämen alltså, jag tror att det håller på att hända nu?

Det där otroooooligt långdragna renoverings- och byggprojektet, Badrumstvättstugan, håller på att nå mållinjen.

Pga många för-att-så-är-gårds- och småttinglivet-pauser.. har det här blivit ett så väldigt utdraget bestyr… så pass att jag för några dagar sedan sa (förmodligen för att jag anar mållinjen och släppte ut tålamodets prövningar)

– ”NÄMN inte ordet Tvättstuga eller Badrum. Jag kräks”. Och, det är LYX-”problem”, JAG VET. Men! Det hjälpte inte mig där och då. Jag blev bara kräkless i alla fall. När lillplutten för miljonte gången drog i dörren dit in och ville gå till renoverande pappan och HJÄLPA till, medan jag stod och spisade och alla bara önskade att det där himla rummet skulle vara klart någon himla gång… så vi kan sätta tänderna i nästa projekt! 😉

Det har varit ett kruxigt bestyr det här rummet, så många moment, så utmanande att få till. Puh. Huuu, också. Men nu är det nära.

Nära som i att golvsockeln ska målas två varv till, på vissa ställen bara ett. Dörrkarm och fönstersmyg, ännu omålade. Behöver målas tre varv.

Sen tusan!!

Igår kväll gjorde vi oss toalettlösa.. och hade en kväll där rörmockarn (han som liknar den Skäggige så fasligt mycket, bara men en annan keps, liksom? han) var här och ordnade så att den nya, så vackra (kan en toalettstol vara vacker!? – JA) hamnade på plats. Det var också ett moment som skulle göras. Check på den! Så, nu har vi höstpyntad bro med ni vet, zinkhinkarna med tjusig ljung, röda äpplen osv…. och så en gammal avdankad toalettstol intill. Typiskt oss att låta den stå där ett bra tag också… haha

Sådärja. Det var det. Ett stycke snabb och intensiv Sneakpeak och Lägesrapport, av Badrumstvättstugan.

Emmeli

G-VMBJT57ZE4