Det var så skönt tidigare idag, att få komma ut och springa av sig och rensa både tankar och att få ny energi. Alla himla ”tänk om…”. Tänk om pappa hade fått infarkten ute precis på elljusspåret, och vi inte hade någon aning om var han var. Oj, man kan ju bli skakis för mindre.. Men jag försöker att inte tänka så många ”tänk om…” Utan istället fokusera på att tänka på vilken otrolig tur vi hade igår. Underbart!!!
I alla fall så åkte vi iväg mot sjukan så fort vi var klara allihopa. Helt makalöst, det är bara ett dygn sedan och pappa såg så himla pigg ut, det var njutbart att se.
Så himla häftigt det är med så duktig sjukvård. Jag är imponerad upp till tänderna! Och tacksam! Tjohoo vad glad jag är!

Nu har vi landat hos vännerna L och A, båda sjuksköterskor, båda stort stöd igår. Tack till er!
Jag känner sånt lugn när jag är här, på landet landet, hos dessa finingar. Klappar en hund,kliar en bagge, äter ett chips, dricker ett glas hallonsaft, somnar på en skön soffa. Å vad Jag njuter.

Jag önskar DIG en fin kväll!

20121013-182050.jpgKolla här! Superbra ”mellan-lager” tröja ifrån röhnisch. Så himla bra den var idag, när det bara var 6 grader varmt.

20121013-181717.jpg
En bild på dagens rosa lillafrun.

20121013-181730.jpg
Stora löv och en suddig bagge.

20121013-181724.jpg

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4