Idag har det varit en dag med många känslor, men nu känner jag mig starkare och bättre till mods.

Jag har nämligen träffat fina vänner, storgråtit (grymt skönt och förlösande), tokstädat, tränat OCH , det bästa av allt, varit och pussat och kramat och skrattat gottgottgott med min pappa.
Han har hittat en polare på sjukan som är 88 år och ser ut som han, ni vet..gammla gubben i ” Gustafsson 3 trappor”, med Robert Gustavsson. Du förstår vem jag menar va? Så himla uunderbart att se hur dom på ett dygn har ”klickat” med varandra så. Samma humor hade dom båda två, himla underhållande!

Å, tacksamhetsruset är här. Livet är ju himla knepigt och konstigt och ibland hur läskigt och jobbigt som helst, men det kan ju också vara bara helt… Ja, underbart!

Hoppas du har en skön söndagkväll! Och tack igen och igen och igen för allt stöd!

KRAM! /lillafrun

20121014-184947.jpg
Här har du han jag syftar på!

G-VMBJT57ZE4