Goddagens mina bloggisar!

Fick precis ett sms av en gullig vän där det stod typ ”Woho! Lyxfredag! Vi ses kl.12!”. Ja, kl.12 ska vi i rapportskrivargruppen ut och äta lunch och fira att vi är ett grymt team, och kanske babbla så at vi klarar oss nu när vi ska vara ifrån varandra ett tag. Japp, idag åker jag och mannen hemöver, mot våra kära päron. Det ska bli så härligt!

Dagen startade i ett städryck här i lyan. Eller först dunderfrukost, sen har jag städat och packat och sitter nu redo att sticka ut genom dörren. Jag känner på mig att det är få löprundor kvar som det är barmark ute, så det gäller att passa på. Visst? 😀

Efter jag travat klart då blir det lunch med vännerna,en lektion i ”Gambia-kursen” och sedan hoppar vi i bilen, mot södern! (haha! Vi bor ju helt galet bananas låååångt norrut, men jag gillart!)

Såhär ser det ut när man kliver in genom dörren hos oss! 🙂

Jag älskar att städa precis innan man ska åka hemifrån, då när man kommer tillbaka är det liksom tipp topp och ja, så himla mysigt helt enkelt!

En nyskurat kök… lovely!

Klädhögar som är beredda att hoppa i väskan för en semestervecka!

Nu mina vänner, nu kör vi lyxfredag (vad det nu innebär för just Dig!)! 😀

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4