Hej å hallå! 🙂

Jag har haft världens bästa torsdag. ”Stället” jag surrade om tidigare, var såklart stallet. Å, jag är så kär i mina älskade hästar, dom som varit mina bästisar sedan jag var typ 9-10 år. Extra lycklig blir jag när jag tänker på att jag har en man som (kaanske inte så galet mycket som jag men..) också tycker om dom fyrbenta och skulle kunna tänka sig att ha hästar i framtiden. Jag SKA ju ha häst, det är och har alltid varit min största dröm, så det är ju ett plus om M också är intresserad. Kaanske gör han det bara av kärlek, men jag tror faktiskt inte det.

  Och,Tack bästaste J för att Du är Du. Bäst helt enkelt! .. och dina hästar också! 😀 <3

Kátrin och Gustur

Mums!

Kátrin är min favvo, och har alltid varit sen den dagen jag träffade henne. Tjurig,sur och ”stoig”, men samtidigt glad,snäll,pigg och söt. Haha, ja preciiis, lite som jag alltså! 😉

M kratasar hovar. Säg mig, fiiiinns det nååånting han inte kan? 

Love.

<3

Två Hunkar!

Så himla mysigt!

Tjohoo mitt i tölten!

HA EN FORTSATT BRA TORSDAG!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4