Jag drar en lättnadens suck och konstaterar att helgen kan få börja. Precis när den vill.

Jag är redo!

Veckans sista skolgrejs är gjort,lyan är nystädad, fredagshandlingen är gjord,tabata-passet är över och ljusen är nu tända och vi är rätt överens, jag och mannen, om musikvalet. Ja, jag njuter.

Svettig och lycklig efter dagens tabata-pass. Jag och M körde tillsammans. Såå mycket lättare,för huvudet, att köra intervaller, när man har sällskap!


Nystädad lya fylld av tända ljus.

Var så nära att köpa en jul-stjärna till kökfönstret, en blomma alltså, men sansade mig och slog till på en stor,vit och fin kalanchoe istället.

Nu ska vi börja med middagsfixet. Kantarellsoppa! Vad tror du om det? Jag har aldrig gjort det förut men har sökt upp ett recept där det stod ”riktigt fet kantarellsoppa”, perfekt tänkte jag. Jag älskar grädde, så vi handlade helt enkelt efter detta recept. M skrattade till nyss. Det stod ju inte ”fet” utan ”riktig FEST-soppa”… Så, ja nu kör vi, festen kan börja!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4