Hej i kvällen!

Vilken helg det här har varit. Bra på alla sätt och vis.

Hur har din helg varit?

Söndagsförmiddagen bjöd på skön sovmorgon och gofrukost. Strax efter kvistade vi ner till vår lilla stad, som idag har haft julskyltning, himlarns mysigt. Jag norpade åt mig några ting som jag bara inte kunde låta bli, M sa till och med ”ja,köp!”, och då är det bra grejer 😉

Sen drog han, mannen i mitt liv, iväg ut genom dörren, mot gospel-gig. Jag la mig under filten och läste inför det där nedrans litteraturseminariumet vi har till veckan, ja och så slumrade jag till en liten sekund…

Nu har jag precis kört ett tabata-pass, tagit ett kok-hett-på-tok-för-varmt bad och ätit tycker-det-är-tråkigt-att-äta-middag-själv-middag; stekt ägg och en tallrik fil med massa grejs i, nötter och sånt, du vet!

HUR kan man längta efter någon som bara varit borta i några timmar? Någon som jag dessutom träffar typ hela dagarna,hela tiden?

Jamen jag är ju kär, ju! Just ja! 😉

”Snygga julgranar”. Hihi.. det hade ju varit för tröigt om dom sålt ”Osnygga julgranar”.

Tomtar! 😀

Åh, till helgen, då ”fååår” man ju pynta, utan att skämmas. Åh, tjohoo!

KRAM /lillafrun

G-VMBJT57ZE4