Hej i kvällen!

Min kväll har gått i friskluftens och höga pulsslagens tecken. Jag bestämde mig för att pw:a fram och tillbaka till gymmet ikväll. Kändes lyxigt,när man har tid liksom. Det tar ju ca 25 minuter,enkel väg, om man går så fort man kan,nu i vinterlandskapet. Ja, det är verkligen ett vinterlandskap till att heta duga ute nu. Så vackert.

Som i en vintersaga.

Ikväll var jag på en gruppträningsklass, ”The Gangnamn Party” i repris. Aerobics alltså. Kanske kommer du ihåg att jag var på det för ett tag sedan? Kvällens pass var minst lika roligt och jobbigt som det förra. Det var till och med ännu roligare och jobbigare idag, när jag kunde alla stegen! Jag hade ett leende på läpparna genom hela passet,jag älskar verkligen att träna. Och att göra det tillsammans,med 45 andra, som även dom verkar älska det, ja det är så roligt så jag vet inte vad!? Dessutom är instruktörerna av en egen klass på kära korpen… till exempel bjöd dom på sig själva genom att spela gitarr och sjunga till vår nedvarvning. Det är inte bara träna och instruera och peppa som dom är bra på. Nä, dom kan spela och sjunga också. Den ni, på hur många gym händer det liksom? 😀

Nu är jag åter hemma igen. Hade min mor i luren när jag traskade hem ifrån staden. Det kändes tryggt liksom. Nu är det inte många dagar tills vi ses, älskade mamma och resten av min älskade familj. <3

Rosa och lycklig!

Men seer du vad mysigt det är? Åh, min vackra lilla stad.

Finaste kyrkan.

Hoppas att DU har haft en bra kväll!?

…Oj oj oj så många ni är som kikat in här idag, såg jag nu. Vad roligt!! 😀

Nä, nu ska jag sluta pladdra och gå och kolla till brödet i ugnen. Det blir ett sent kvällsfika ikväll, men jag tror att det kommer vara värt all väntan! Receptet på brödet hittar du HÄR!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4