Vips. Så blev det lördagskväll.

Min dag har innehållit övning,pussande på gulliga syskonbarn,en tommelmo-runda,en gudomligt skön stund i bastun med tända ljus och många djupa andetag och sen en god middag. Och julkalendern. Som är så läskig och spännande att jag knappt orkar med den.  En fin lördag helt enkelt. Ingen skidtur, jag hoppas på den imorgon i stället!

 Nu kan du få se resultatet på vääärldens finaste gran! …”världens finaste”, det säger vi vaarje år. Men i år ääär det den finaste någonsin. (Ja, så säger vi och för sig också. Alltid)

Granen står så grön och grann i stugan…

Trallalallalalalla!

Mina favoritpumlor, det är dessa. Dom gnistrar så himlarns fint. Det är lite svårt att få med på bild bara.

Sviinagammalt julgranspynt. Det finaste tycker jag. Förresten är det nog inte alls så gammalt, när jag tänker efter. (Jag är nog makaren).

Ha en fortsatt skön lördagskväll, hörredu!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4