2013 är här, och det känns i luften. Eller hur? 😉

GOTT NYTT ÅR önskar jag dig! Hade du det bra igår?

Min nyårsafton var helt fantastisk. Vi var 20 personer,familjen alltså, och åt underbar trerätters middag. Skrattade i massor. Skålade för ett gott slut och för ett gott nytt. Jag dansade gangnam style med syskonbarnen,minne för livet. Ja, och så åt vi lite till, och lite till. Vips blev klockan bara få minuter i tolvslaget och det blev bråttom ut. Men sen stod vi där,hela klanen, ute på gården och kramades och ropade GOTT NYTT ÅÅÅR!!,precis när klockan slog in det nya året. År 2013. Och jag pussade mannen och fylldes än en gång av den galna tacksamhet och förundran över att det är Vi. Han och Jag liksom. Ja, det är fortfarande så att jag blir helt pirrig i magen bara jag tänker på det.

Sen drog vi in igen och möblerna och mattorna försvann och vips hade vi vårt dansgolv. Det dansades in på sena natten och vi alla njöt. Det var en magisk kväll.

Till  förrätt: krustader, varav den ena fylld med kantarellstuvning och den andra fylld av en stuvning med räkor och kräftstjärtar.Systrarna. I love you! Det är barn lite här och där på bilden, och jag älskar´t!

Småkusinerna,mina yngsta syskonbarn, bara tokälskar deras M! Det syns,eller hur? 

Till varmrätt: Helstekt oxfilé,en potatis- och västerbottensost-kaka,rödvinssås,sallad. Det var makalöst gott!

Till efterrätt: Mandelkorgar med hjortronparfait och  varm hjortronsylt. Say no more.

Jag och M.

Tolvslaget. Och en god kyss. <3

Nu har vi ätit nyårsdagsbrunch här hos svärföräldrarna och om en stund ska jag och M ut på en walk. Jag har träningsvärk idag,ifrån skidturen såklart,men också ifrån twistandet med mannen igår 😉

Den där ”års-summeringen” som jag så gärna vill få till…den blir inte gjord av sig själv. Det finns så galet mycket bilder och jag vet liksom inte var jag ska börja. Men jag ska nog få till det. Jag tänker att det är roligt att ha kvar sedan. Bloggen är verkligen toppen på det viset, att man kan gå tillbaka och minnas och uppleva på nytt igen.

Tack rara ni som följer mig här, det glädjer mig!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4