.. Ja,Vackra fredag!

Flera härliga timmar ute solskenet idag. Helt underbart, tycker jag! Har du fått någon sol på nosen idag?

Vi tog oss en PW som sedan fick avlösas av en löptur. Långpass, liksom!

20130104-152021.jpg
Men det var så himla härligt väder, så det kändes helt rätt. plus att jag igår inhandlade sviinbra broddar så man slipper vara rädd för halkrisk.

Lite pustande och sedan in för styrkeövningar för axlar, mage och rygg. Viktiga kroppsdelar av vara stark i!

20130104-151102.jpg
Här ser ni en som också tycker om att vara ute i friska luften. Lille H, med slalomskidor med kaniner på. Så himla gulligt.

Det enda tråkiga med denna fredag är att Storasyster m.fam. ifrån Stockholm har åkt söderut. Men jag är tacksam över dom dagar vi haft tillsammans här hemmahemma. Vi ses snart igen, om inte allt för länge. <3 Nä, nu måste jag kila. Jag och M har precis kommit hem till mina föräldrar och ska hoppa in i en gosig bastu. Japp! Sämre kan man ha det! 😀 Tjingeling! /lillafrun

G-VMBJT57ZE4