….ja, det är precis vad denna söndag har handlat om.

Att krama ur det sista.

Efter att vi packat ihop hos mina päron och kramat hejdå,lämpat av grejer hos M´s päron, så drog vi till ett utav mina favvo-place.

Jag njöt i fulla drag (åh,värsta mamma-uttrycket!). Det var helt underbart att få rida ut i vintervitt och snusa mule och krama häst och bli sådär drömsk och säga M,visst skaaa vi ha häst någongång? Visst kooommer vi att ha det? För det är ju en utav mina största drömmar. Har alltid varit.

Utöver detta har vi myst i soffan under varm filt. Svärmor bredde på mig den där filten som jag bara inte kaan hålla mig vaken av. Sen åt vi supergod söndagmiddag. Och vips var jag och mannen i full gång med ett ruskigt jobbigt tabata-pass. Sådär jobbigt att jag knappt fick av mig träningslinnet över huvudet, för att armarna var så skakis. Och sådär jobbigt så att jag fick vanka mig nerför trappen. Fett nice, helt enkelt! Efteråt i alla fall 😉 Vissa pass är härliga under hela tiden,vissa pass är bara kräkigt jobbiga under tiden. Jag gillar båda!

En dusch och sedan åkte vi iväg till Mäjadalen,Storan och company! Jag älskar att kunna åka emellan hela familjen såhär, då alla bor så nära. Det är något jag saknar när vi kvistar uppåt i landet. Det var, som vanligt, så mysigt att surra och kramas och säga i love you till alla och sedan åka tillbaka till bästaste svärföräldrarna för lite extra sent soffhäng. Det är ju ändå sista kvällen med gänget ikväll. Imorn packar vi oss iväg, mot lilla staden!

Oj, vad långt det här blev. Så kan det gå när klockan tickar på. 😉

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4