Å, heej lyan! Kul att se dig!

Ja, som du säkert redan förstått så är vi nu hemma. Det är långt till norrnorr alltså? Men resan har gått bra och vi passade på att stanna och storhandla direkt när vi kom till stan. Vi tänkte att det skulle gå fort. Dels hade vi massa blommor i bilen som inte ville frysa och sen var vi snorhungriga båda två,så det var tvunget att gå fort. En lång handlingslista betades av i raketfart. Framme vid kassorna får vi såklart avstämning just idag. Bara att plocka upp alla varor och kontrollera att vi inte snott med oss något. Vilken tur (!), idag hade vi inte det….. morr. Jag avskyr när det blir avstämning, särskilt när man är lillahäxan och vill hem foorrrt. Du vet!

Väl hemma åt vi middag så fort vi kunde och nu är vi i full gång med upp-packning. Jag gör som vanligt, börjar överallt, samtidigt, och blir yr i huvudet. Men det är såå härligt att vara hemma!

Ljusförrådet är påfyllt,pepp-musiken är på,dimman som uppstår i lyan efter veckor utan att någon dörr öppnats (av doftpåsarna som göms lite här och där) börjar lägga sig och det känns som att det är julafton igen, när jag nu får packa upp alla fina klappar vi fått.

Ca 500 ljus…dom behövs,allihop, jag lovar! /ljusomanen

En utav julklapparna som jag och M fick av våra föräldrar; fler assietter och mattallrikar till vår servis ifrån Rörstrand.

Några av julklapparna ifrån Storan…jag nästan skäms, så mycket fick jag. Tacksam<;3

Nä, nu ska jag fortsätta här! Troligtvis bara liiite till. Planen är att ta en PW ikväll,träningsvärken är ”ljuvlig” idag så det behövs, och fortsätta med fixet i dagsljuset i morgon istället!

HA EN BRAIG KVÄLL!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4