Ja, och så blev det tisdagkväll..

Jag tog mig i kragen och började med det där tentapluggandet. Ruskigt tråkigt faktiskt. Jag försökte hitta på allting annat; körde styrka för biceps och core. Började så smått att smyga ut julen… inte helt, måste ha den kvar ett par dagar till. (Kommer nog inte vänta till Tjugondag Knut dock.) Tog ett skönt bad och unnade mig sedan att blåsa håret torrt, vilket jag aaaldrig annars tar mig tid till. Jamen sånt där tjafs som snodde pluggtid, det var vad jag gjorde. Men till slut hamnade jag med trynet i böckerna och det kändes rätt tungt. Jag hade målat upp nån slags ljusrosa,skimrande, bild över denna tenta. Att den skulle gå fort att läsa till och vara lätt. Icke.

Under tiden jag pluggade lagade M en underbart god middag. Folieknyten med potatis,torskfilé,några strimlor purjolök,ärtor,morotspengar, citron, dill, salt och peppar. Till det; bladspenat och tomat. Det kittlade dödsskönt i kistan!

Jag älskar ju att öppna paket. Denna middag var heelt i min smak!

Enkelt, men väldigt,väldigt gott! Bladspenat har min storasyster lärt mig att det är hur toknyttigt som helst, dessutom är det väldigt gott, så det tuggar vi 24/7 nu. Nästan i alla fall.

Efter middagen kom vännerna E och C och vi har druckit kaffe och ätit mörk choklad och surrat ikapp.  Nu tänker jag slänga mig i soffhörnet, som är mysigare än någonsin.

Jag fick,bland annat, en filt av M i julklapp som är så gosig så jag vet inte vad. Ljusen brinner högt och lågt och jag njuter av att vara precis där jag är. I våran lya.

Hoppas att du haft en bra kväll!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4