Alltså shiiit, vilken dag det här har varit.

Fulle rulle ifrån att jag klev upp tills nu. Och nu, nu är det faktiskt helg. Det är ett som är säkert.

IMG_3648

Listan för dagen var rätt lång, men den har gått som hejsan. Jag och M har teamat grymt bra!

IMG_3638

Bland annat fick han mig att klara dagen träningspass. Det var så viidrigt jobbigt att jag nästan började fundera på varför i hela friden man håller på med såna där dumheter (”ååh,det är så härligt att träna” Skitsnack.) Men som du ser på bilden var jag jädrigt nöjd efteråt! Yeah!

IMG_3717

Lyan är skurad ifrån topp till tå och doftar vädrad och ajax och helgglad. Och inte en julpryl syns till. Det är grejer det! Och jag är så lycklig i färgen rosa att jag måste hejda mig för att inte måla väggarna i den där färgen. Typ så. Mannen stoppar mig.
IMG_3655

Efter ett gäng ärenden på stan i eftermiddag, är vi nu hemma och har snott ihop lite gott snacks som stillar vår hunger lagom att klara oss igenom matlagningen 😉

IMG_3688

Hej hej. ”hi hiii”, som lille H. 3 år, säger när man fotar honom.

IMG_3690

Paketet ifrån h&m kom himla lägligt, idag.
IMG_3693

I paketet låg bland annat detta,skitfina, kuddfodral som jag suktat efter sedan typ förra våren. Nu slog jag till. Inget rån direkt- 99 kronor! Fredagstips!

IMG_3703

…och även denna coola sport-Bh, för samma pris. (99:-). Det är ju lite så, att man får vad man betalar för, när det gäller träningskläder. Men då jag tränar så ofta, och behöver ett gäng toppar att byta emellan, för att jag inte ska vara lika fräsch som en kompost precis innan ruttningsläge, så tycker jag att det fungerar alldeles utmärkt med h&m:s, annars skulle jag bli ruinerad på köpet! Ju!

IMG_3707

Listan är avprickad. Nästan helt. En punkt har jag ”råkat” stryka och en punkt jag ”råkat” missa. Ingenting att göra någonting åt. NU kör vi fredagkväll!IMG_3700

Earth, wind and fire spelas, det är fredagsmysmusik för mig. Ljusen är tända och vi smaskar på guacamole och chili-tortilla-chips.

Och helgen står för dörren. Alltså shiiit, vad nice!

JAG ÖNSKAR DIG EN MYSIG FREDAGKVÄLL!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4