Om jag skulle göra ett försök. Att beskriva en lördag i toppklass…

Dagen spenderades på vift. Kan man säga. För herrarna stod bil-kikning på agendan och för oss damer stod shopping på agendan. Ja, du hör ju. Optimalt! OM det inte vore så att jag ingått ett avtal, med mig själv, om att den enda shoppingen jag får göra nu, ska ha någonting med Gambia att göra. Typ vaccin, knepiga mediciner, fladdriga kjolar och solskydd, det är fine. Det var rent självplågeri, för en shopaholic, att gå i pastell-djungeln,som ter sig så onödigt lockande, i butikerna.
Det gick väl sådär för mig. Svärmor sa lite finurligt ”ja, det där är ju inte såå likt vaccin det där men..”. Och nä, det hade hon alldeles rätt i. Jag ger mig ändå godkänt! 😉

Sen då?

Jo, då var det såhär. Kvällen spenderades på en restaurang, med så god mat att jag knappt smakat något dylikt. Sällskapet, stämningen, maten… Toppklass!

20130120-091136.jpg
Jag åt husets fisksoppa till varmrätt. Den godaste fisksoppa jag ätit!

20130120-091413.jpg
Vit- och mörkchokladmousse, med hallon- och lingonkompott, till efterrätt. Också den godaste jag ätit.

Det enda lilla minuset (haha, ny tyckte jag själv att jag var väldigt rolig..).. Ja, det ”enda” lilla minuset, var att det var så FÖRBASKAT kallt. Norrkandskyla går inte att jämföra med denna här nere. 17 minus här, är som 53 minus i norrnorr. Jamen tyyp. Men vi var tappra allihopa och gick både till och från restaurangen, ca. 2 km enkel väg. Svärfar höll täten stadigt med intervallöpning mellan lyktstolparna och jämnfotahopp över övergångsställen. Vad gör man inte för att hålla värmen? 😉
Jag var impad!

Himla fin och himla trevlig dag med familjen L. En lördag i toppklass. Jag är lyckligt lottad som har en så fin svärfamilj. <3 Idag är det stora dagen. Min svägerska tar examen och jag är tokstolt och så glad för hennes skull. Hejja dig, K! kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4