Lång dag, få ord. Så kan det vara ibland.

Dagen har innehållit en massa musik. Ensemblespel med fokus på improvisation, så himla roligt! …och även en del sökande efter fakta om Gambia. Vi har redovisning på fredag, och mina, och vännen C´s, områden är mat&odling och sjukdomar&hälsa. Inte heeelt roligt att läsa om alla sjukdomar, som hypokondrikern själv garanterat kommer drabbas av. Ja, redan iiinnan vi har satt oss på planet. Well well. Jag avslutade dagen med att undervisa i fiol. Älskar´t!

bild

…plugg och planering och te och kaffe och häng. Det är vad som kan hända på kåren en onsdag eftermiddag.

Och såhär har jag sett ut idag; i varma ull-byxor och mjuk och skön dimrosa tröja ifrån Gina tricot. Det känns som att allt jag tipsat om i shoppingväg senaste tiden, har kostat 99 kronor. Så ja, ni kan ju gissa vad tröjan kostar… den finns dessutom i massa färger också. Ett onsdags-tips helt enkelt. Skorna kommer ifrån Canada Snow, och är minst sagt älskade. En ull-sula i, ifrån samma märke, gör att jag inte fryser ett skvatt trots många grader under nollan.

image

Jahapp. När jag var klar med dagen så traskade jag hemåt. Halvmosig i huvudet och med mör kropp efter gårdagens spinning, men jag var ändå inställd på att ikväll, ta tag i den där monstertvätten. Jag kommer hem, M såg sådär finurlig ut som bara han kan. Han tyckte minsann att jag borde gå in i sovrummet. Och där hängde den bästa gåva jag hade kunnat få idag; En tvättad monstertvätt. Den är tvättad och klar och hänger på tork. Åh, fatta vad nice!? Ikväll blir det med andra ord baaara en lugn kväll i soffan, inget tokspring mellan husen,för massa tvätt. Åh, han är väl bara föör bra, alltså. Ibland får jag nypa mig i armen.

IMG_4098En del av det där tvättade monstret. Tack M.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och dricka en kopp kaffe och njuta.

Har du haft en bra onsdag?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4