Vilken dag det här har varit alltså!

Denna vecka kommer vara lite sådär fullproppad av både stora och små saker som ska göras. Jag försöker tänka ”en dag i taget. en sak i taget”, då tror jag att det ska lösa sig! Jag hoppas på det.

Denna måndag har till största delen bestått av föreläsningar. Strax efter fyra ramlade jag in genom dörren här hemma och fortsatte med en skolgrej, bara för att jag vet att om jag inte skulle ha gjort det då, så skulle det inte ha blivit gjort. Börjar man sakta in så känner man liksom hur trött man är. Så jag pluggade ytterligare ett par timmar och sen, tog jag mig an tröttheten. Middag,några djupa andetag och en sån där älskad prata-om allt-bara-jag-och-M-stund. Sen drog jag. På gymmet,för veckans intervallpass på löpbandet. Jag älskar att börja veckan med ett riktigt tufft pass. Då är man igång sen. Om jag säger så.

När jag kom tillbaka ifrån gymmet mötte jag M som nu är iväg på bandyträning. Jag sitter och mumsar kvarg med blåbär i, och ett par finn crisp. Försöker äta låååångsaaamt. En timme efter jag ätit ska jag nämligen ta en hutt. Ja, en hutt. I förhoppning om att det ska hjälpa mig att inte få kolera. Blä, alltså…kolera. vill. jag. verkligen. inte. ha.
bild

Svettig som en gris och med ögonen lite härs och tvärs. Fina fisken!

image

Bästa stunden är väl ändå precis efter man tränat klart och får pusta ut och bara känna ”yes, jag klarade det. yeah!! 😀 åh fy tusan vad skönt. att det är över ;)”. IMG_4490Brev har jag fått idag också. Jag blev så glad! På baksidan av kortet står ord som gör mig rörd och varm i hela kroppen. Tack raraste J!
IMG_4491… gott! 😀 
IMG_4493Ja, ja… om en stund ska jag parta på detta. Tjoho.

Hoppas att du har haft en bra måndag!

har du tränat idag?

-om? Visst var det grymt skönt!? 😀

– om inte? kanske imorn!? 😀

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4