IMG_4692

Å, äntligen är det klarrrt! 

Nio tvättar. Allt är nu tvättat,hängt,torkat,tumlat,manglat,struket,vikt och ääntligen åter på sina platser igen. Jodå, soffan,kuddfodralen och nån matta fick också snurra runt i höga gradtal idag. Så fräscht det luktar av nytvättat! Det, måste ju vara det bästa med det hela. Och just det ja, roligt är det ju också. Nuförtiden…

IMG_4710

IMG_4722

Semmelbullar har jag bakat idag också! Vännen E hintade om att han var sugen på MINA semmelbullar. Smickrande! Ikväll bär jag med mig ett gäng och äter hos fina vännen, tillsammans med andra fina. Jag vet något mer som väntar kvällen, något C,värdinnan, bakat. Något gaalet gott. Kanske lyckas jag sno med mig ett recept!

IMG_4694 IMG_4698

IMG_4755

Jag höll på att bli lite orolig där ett tag. Att jag inte skulle hinna ut i solen. Men jag hann, å Gode Gud, tack för solen! Vilken himla bra grej det är. Den där runda bollen som ger en kisande ögon och glad mun och framförallt, ENERGI!

image

Jag skulle gärna bo i det där huset.

image (2)

Syns det att ja njuter? Ja. Det gör det.
image (5)En skön söndagspromenad. Med så liite power som möjligt. Och med den bästa vid min sida. Att få lägga min hand i din, M… det är bland det bästa jag vet!

Nu ska jag sitta på rumpan en stund, och bara göra ingenting. Det har jag inte hunnit sedan frukost. Typ. Jo, vid den där snabba lunchen. Men nu så. Nu blir det rumpan! 😉

HOPPAS ATT DU HAR EN LIKA HÄRLIG SÖNDAG SOM JAG HAR!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4