Vilken kväll. En riktig höjdare!


Lycka. Det kan, för mig, vara när jag känner mig tokstressad över allt och inget, och bara få rusa ut genom dörren och sticka iväg till gymmet och köra skiten ur mig. Ja, rent ut sagt.  Ännu större lycka. Det är det när man dessutom möter en utav sina närmsta,käraste, som ska gå på samma pass. Tillsammans kämpade vi  som tokar och jag är så stolt över dig,min fina vän , och över mig själv. T, gryyyymt kämpat ikväll! Jag hade en ”överraskning” också.. vi köttade axlar, mage och rygg, efter 60 minuter spinning. Yeah! 😉

image

-T tyckte det såg så roligt ut med min magsvett. Sooo fresh, you can taste the crunch! Borde man unna sig en dusch månne?

Ja…

..Vänner, det är lycka så det sjunger om det! 

Min älskade I, som känner mig utan och innan. Min brudtärna. Min spara (jag är slösa)… våra sms-konversationer blir oftast till noveller och jag älskar det. Tack för kloka ord,kärlek och pepp på så många mils avstånd idag. Ses snart.  <3

IMG_4852

Kvällsmål: kesella med hallon… och kokos,mandlar,frön och bla bla blaaa.. GOTT!

NU känner jag mig inte ett dugg stressad. Det känns som att allt kommer lösa sig. Och, det känns som att jag kommer sova som en prinsessa inatt.  Stackars M. När jag blir stressad och nervös över saker så blir jag inte längre den där gulliga lillafrun. Jag växlar lite mer till den där lillahäxan. Men nu känner jag mig skitsnäll igen. Hoppas det håller i sig!

SOV GOTT!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4