Vilken härlig fredag det här är alltså!
Så olik dom flesta andra fredagarna. Att vakna hos svärföräldrarna efter en lagom sovmorgon. Packa om väskorna en aning. Anpassa för en helg i Sverige och tre veckor i Gambia. Kvista iväg till Storan. Pussa på gullungar och äta goda semlor fyllda med hallon. Bli skjutsad av svärfar till tåget, mot stora staden.
Och det är här vi är nu. På tåget mot huvudstaden, för en helg tillsammans med mina två andra storasystrar och mina päron, som också är och hälsar på i söder över helgen. Det ska bli mysigt! Känns bra i hjärtat att ha hunnit träffa familjerna innan vi drar iväg på det där äventyret. Jag skulle hinna få sådan jobbig längtan annars. Tre veckor utan att kunna prata med systrarna och mor, det känns nog.

20130208-164304.jpg

20130208-164445.jpg

Idag är det fredag deluxe. Med resepirr och hallonsemla i magen och familjemys i hjärtat. Tacksam.

/lillafrun

G-VMBJT57ZE4