Men kära nån. Vad underbart att vara hemma! Tjohoo!

Efter några få, tokeffektiva timmar har vi hunnit komma i ordning här hemma. Även storhandlat- bara en sån sak, lyx! Och ätit fräsch sallad till middag och skålat med mannen och sagt bra jobbat älskling, vi klarade det. Och mer där till. Det känns så nice att vi fick chansen att uppleva Gambia tillsammans.
Nu väntar en dusch och lite tillpiffning, sedan drar vi iväg och kramar Gambia-gänget. Känns som evigheter sedan 😉

Men vet du! Jag måste berätta om mitt flyt idag. För det första; vi stannar i Umeå, går in på Stadium med mina löpskor som pajjat och får ett par helt nya. Nyaste modellen. Klirr! För det andra; jag lämnade ju in min ajjfån innan vi åkte iväg för en månad sedan. Idag hämtade jag ut den.. Eller nä, det var inte den, det var en sprillans ny! Jag hade lyckats lämna in den när det var några fjuttiga dagar kvar på garantin. Klirr igen! Jag är happy!

20130309-191021.jpg
En suddig bild på en vrålgod sallad. Å, borta bra…men hemma, så himla bäst!

Ha en skön lördagskväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4