Tack för alla hållna tummar, det gjorde susen..Inga hål! 😀
I övrigt har denna förmiddag spenderats i övningsrummet. Det var till och med roligt att öva idag. Det är inte så ofta jag tycker att det är roligt att spela samma sak om och om och om igen. Men idag så!
I övrigt, skrattar M åt mig för att jag, vilken dag det än är, säger ”idag är det mysmåndag”, eller ”ikväll ska vi ha torsdagsmys” och i morse ”råkade” jag säga att ”idag är det mystisdag”. Jamen, alla dagar går ju att göra mysiga, eller hur!? 😀
Det firar jag med att totalvägra att ta på mig något som sitter åt, och lufsar runt i underställ. Smink och hårborste känns ofantligt överskattat en dag som denna också.

20130319-123739.jpg
Det gick minst lika bra att öva i långkallingar som i ett par tighta jeans. Så det så!

20130319-123820
Tack mamma, för all strumpkärlek! 😉

Näpp. Nu ska jag äta lunch och sedan blir det tentaplugg för hela slanten. Hejja hejja!
Hörrni! – det är mystisdag idag!

kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4