Jomen nu så. Nu är det helg. Basta!

Den där sucken som man drar när det är fredag eftermiddag, samtidigt som man ”checkar ut” ifrån rushen och ”checkar in” hos helgen, den är ju tusan oslagbar. Fredagkvällen liksom. Bara den i sig, är ju oslagbar!

Att få slänga sig i soffan med benen högt och nästan känna lite svindel av doften ifrån alla vaniljljus som brinner härs och tvärs i hela lyan. Oslagbart!

IMG_5524

Innan ”ut-checkningen”  hade jag en fin eftermiddag på skolan, med Gambia-gänget. Vi kommer att ha redovisning av kursen på måndagkväll. Så idag har vi övat alla sånger och danser och trummat trumma.. Jag tror att det kommer bli superroligt och kanonbra!

OM jag fick Gambialängtan? – Ja.

Men i alla fall. Efteråt traskade jag hemåt medan mannen fortsatte mot egna äventyr. Sen har jag pluggat, slutat plugga och istället gett mig den på att göra den godaste matpajen i heeela stada, tills M kommer hem igen. Jag måste slå den där buljong-tjosan-grejen som M gjorde häromdagen. 😉 haha! (Livet är en tävling. Så är det. Eller INTE!)

IMG_5521

Kycklingfilé,fetaost,soltorkade tomater,broccoli,purjolök…. goda ingredienser. Det blir nog bra! 😀

 

Jag vill önska dig en skön fredagkväll! Hoppas att du har fått andas fredagssucken och har en lugn kväll framför dig.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4