Yes! Det gick ju bra det där 😉

IMG_5525

Mums!
IMG_5534Efter middagen snodde M ihop en variant av glass. Alltså det var så galet gott, du bara måste prova;

Ett paket fryst,tärnad, mango som mixas med kvarg/kesella till önskad konsistens. Hacka ett par bitar 70 %-ig choklad och strö över. Plus lite blåbär som extra topping. Alltså det låter ju lite halvmesigt sådär. Men jämarns vad gott det var!

Efter sista skeden mangoglass, så ringde vår ”lill-pomp”, E. Och helt plötsligt var han hos oss och åt middag medan jag och M slurpade efter middagen-kaffet. Så himla mysigt med spontanbesök tycker jag!

Sen drog M ut genom dörren. Iväg mot ett gig! Kvar blev två surrande och en hund. Japp,och en hund? -inga konstigheter. Men alltså, det är fint med vänner. Jag är så tacksam för mina. Så tacksam.

IMG_5538

 

Nu har E också dragit ut genom dörren. Kvar är Vi, Maja-hunden och Jag. Vi ska nog gå och lägga oss nu och vänta på att M och Majas päron kommer hem ifrån giget, någon gång inatt. Hoppas att dom kör försiktigt. (Ja, jag är alltid orolig när mina nära är ute på vägarna sent om kvällen. Och ja, det har väl sina förklaringar.)

Tack för idag. Tack för att jag vet att jag kommer få vakna upp till en ny dag imorn. Tack och tack.

-och GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4