20130402-223522.jpg
Vi är på väg hem. Renarna stoppade oss för en stund. Rätt nice tyckte vi!

För några timmar sedan lämnade jag och Mr fjället, efter en helt makalöst bra långhelg med familjen alldeles hjärtenära. Många djupa avslappnande suckar har dragits. Många koppar varm choklad har druckits. Många åh kääära nån vad härligt att sitta på ett renskinn med nosen mot solen har sagts. Oändligt många skratt, sådär att man får träningsvärk. Träningspass med utsikt som gör att man orkar, massor. En trötthet som bara existerar när man andats friskluft en massa timmar om dagen. Allt detta bär jag med mig hem. Men alldeles särskilt så bär jag med mig den där evighetsstora tacksamheten över att få ha varit precis där. På fjället. Med mina älskade.

Tack för det! (Särskilt tack-LaxBäcksEva ;))

20130402-224345.jpg
Såhär har det sett ut. Hela familjen leker packåsnor och skidar iväg, upp på fjället, mot snögropen och matsäcken;)

Men nu är det tisdagkväll och vi är snart,snart hemma i lyan. Det blir skönt det med. Borta bra, men hemma bäst liksom.

PS. Jag ville önska dig glad påsk. Men nätet slutade fungera, så det var omöjligt. Så- GLAD PÅSK! …lite för sent, men äsch!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4