Hej i kvällen!

Praktiken gick som hejsan idag. Vi hade inte lika lång dag som igår heller, det var skönt. Jag njöt när jag traskade från stan i plusgrader och soool. Jag vet att jag tjatar, och jag tänker nog fortsätta med det också. Men, det är ju bara så himla underbart med ljuset, varmare grader, fågelkvitter, dripp-dropp ifrån tak. Ja, våren alltså. Himla underbar. Jag satte mig ute på balkongen när jag kom hem. Blundade mot solen. Men bara några få minuter, sedan var tröttheten där och jag kunde omöjligt hålla mig vaken. Så jag gick in och kröp under filten. 2 timmar sov jag som en klubbad säl. Hur skönt som helst.

Detta resulterade i sen-sen middag, för att vara här hemma alltså. Köttfärssås stod på menyn och tanken var att M skulle laga. Men klockan hann bli så mycket innan han kom hem, att jag tillslut tänkte Okejdå, jag provar väl. Jag tycker verkligen inte om att göra köttfärssås, så i dom allra flesta fall är det M som gör det. Det är ju egentligen inte svårt, men för att det ska bli sådär mamma-gott så krävs det lite finlir och tålamod och sådär… och det kanske är där det tryter. Jag vill att det ska smaka gott på stuberten inte när det har puttrat en bra (evighetslång) stund . Well well, M kom hem när jag stod och grät bland lökbitarna och skvätte krossade tomater runtomkring mig och mumlade Kanske mer chili eller vad, varför smakar det inte som jag villll!?

Hihi, så mycket frustration över en middagslagning. Japp, så kan det vara! Men det blev faktiskt gott och vi blev mätta. Puh.

Jag och M har ikväll varit ute på en skön pw, gjort ett gäng plankor åt alla håll och kanter och firat… ja vadå? Livet 😀 .. med mango, såklart!

IMG_6464Färsk och perfekt mogen, med några droppar lime över. Livskvalla, som vi säger! (Livskvalité)

Hoppas att du har haft en bra tisdag! 

(Något har varit knas med bloggen ikväll. Dessa rader skulle du egentligen ha kunnat läsa för flera timmar sedan. Men, bättre sent än aldrig! :))

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4