Tänka sig.

Att en onsdag som börjar tröttare än någonsin och med största gruslasset i ögonen,  kan bli så bra. Ändå, liksom.

Jag har haft ännu en härlig praktikdag men börjar nu se slutet av perioden. Så himla tråkigt. Jag ska njuta av dom två dagarna som är kvar. Som du såg tidigare idag så hade vi världens pangväder precis när jag och C skulle vara rastvakter. Vi njöt!

Efter praktiken, när jag traskade ifrån stan, passade jag på att handla på vägen hem. Suckade och pustade lite och undrade vart mannen var med sina armar. Men så tänkte jag:  Nä, helskotta heller! Jag klarar ju mig jättebra. Jag tränar ju som en tok och det är ju faktiskt inte bara på gymmet som musklerna är starka, utan även i vardagen. Och det är ju DET, som är den braiga grejen! 

Och så gick jag vidare. Hem, in genom dörren för att lämna varor och äta lite mellis. Sedan drog jag ut på en pw med mysig musik i öronen och undrade än en gång, vart är M? Och nu kan jag väl erkänna att jag har en liten klump i magen och saknar. Mycket. Men det går ändå bra. Ja, du fattar.

Nu har jag ätit en rätt sen middag som var lika vacker som god. Och under tiden rödbetorna rostades i ugnen, då passade jag på att göra mina 75:or! 😉 Hur går det tycker du? Kom ihåg att det är bättre att dela upp antalet och att du orkar hålla rätt teknik (Magstöd,hållning…) än att du gör alla på raken och inte orkar hålla tekniken. Det är då risk för att du får ont i ryggen. Då är det ju liksom ingen mening. Gör rätt och riktigt, så blir det toppen! 😀

IMG_6602

En sallad med bladspenat, avokado, kidneybönor och röd paprika.IMG_6607

Ugnsrostade rödbetor med smulad fetaost över.IMG_6608

Till det stekte jag en tokköttig korv, gjord på nötkött. Och en kall creme fraiche-sås till. Så gott!

NU ska jag ta min räääsercykel upp på skolan och njuta av en konsert!

HA EN HÄRLIG KVÄLL!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4