Jag njuter av denna lördag, så mycket.

bild 4

Våren. Den är här nu.

Jag och mannen drog ut på en löptur på förmiddagen. 11 km med mina träningsvärks-ben. Det var kul! 😉 Det är inte ofta vi springer över en mil, jag tycker inte att det är så roligt att springa så långt, tappar tålamodet efter ca. 8 km. Men ibland känns det coolt att bara kunna bestämma sig för att göra det och sen klara det. Så var det idag. Och med världens bästa sällis bredvid mig också. Väl hemma så körde jag styrka i tabata-intervaller; biceps,triceps,rygg… en massa armhävningar och plankan. Och dom där jädra benjöjen , ja menar dom där ääälskade benböjen. Nu börjar antalet att kännas.

Vill du tuffa till plankan, så är ett utav tipsen att köra den med tabata-timern. När det piper för vila och du i vanliga fall brukar pausa i 10 sekunder, byt då till sidoplankan istället. Skippa vilan helt enkelt och kör plankan i fyra minuter i ett svep. 8*20 sek. rak planka och alla ”vilo-sekunder” däremellen varvar du med 10 sek. på höger eller vänster sida. På slutet får du lägga på 10 sek. så det blir rättvist för båda sidorna! Kanske inte låter så svidigt. Du måste testa, helt enkelt! 🙂

Det blev med andra ord ett ganska långt träningspass idag. Men det är ju lördag och vi hade ingen tid att passa. Efter att vi slukat lunchen, så drog vi ner på stan. Idag var det M´s tur att fylla på vår- och sommargarderoben. Jag är en himla bra ”personal shopper”…

…Ooom jag får säga det själv!

bild 2

Och att sitta i ett omklädningsrum samtidigt som M provar kläder…… det är rätt nice faktiskt. 😀 hihi!

bild 3

Färdigshoppade gick vi till konditoriet, det där mysiga på största gatan i stan, för att köpa med oss fika och gå och gästa E och C.  Mitt uppe i deras storstädning. Taskiga vi. Men dom tog så glatt emot oss så. Tack för en mysig stund <3

bild 5

En lördag med bara en massa sånt som jag älskar och som får mig att må som en prinsessa.

En finmiddag på det här så är lördagen fulländad! Ryggbiff, stekt (först kokt) potatis, stekt (först förvälld) sparris, god sås och sallad. Och till efterrätt.. nä, jag ska visa sen. En ny favvo som finns på ica.

Hoppas, hoppas, hoppas att DU också mår som en prins/prinsessa!

KRAM/lillafrun

 

 

 

G-VMBJT57ZE4