Det är söndag idag. Jag ska krama ur allt som går av denna dag. Sådetså.

Min kropp är inställd på att kliva upp sådär tidigt som under veckan, att jag även nu på helgen vaknar tidigt av mig själv. Klockan är knappt tio och jag ska redan börja baka ut min dubbelsats tekakor (klicka HÄR för recept.), tvättmaskinerna är igång och snurrar runt på monstertvätten och det där skafferiet som jag läänge, länge tänkt att jag behöver torka och städa ur, det är gjort nu. En effektiv förmiddag med andra ord. Älskar´t!

IMG_6692

”Lilla degen”…. Tanken är att mannen ska få ta med sig bröd imorn. När han,snortidigt, åker söderut. Är jag inte gullig så säg!? 😉

HA EN FIN SÖNDAG!

– några effektiva inne-timmar nu på förmiddagen, sedan ska vi ut på söndagsäventyr och njuta i solen och krama ur allt som går av denna dag. Sådetså!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4