Äntligen, äntligen, äntligen är det torsdagkväll.

Det betyder att jag kan säga att imorn ses vi. Lycka!

Min torsdagkväll har både innehållit vilopuls och tokhög puls och mjölksyra. Jag har med andra ord både sovit under filten och sedan gjorde jag rycket därifrån till att köra ett benpass. Drygt 500 repetitioner av blandade övningar för ben och rumpa och plankan på pilatesboll som avslutning. Ett mycket lyckat pass!

För dig som missat denna goding så är det bara sätta igång nu. Tycker jag. IMG_6812

Mitt kvällsfika såg ut såhär. Ägg, ägg, ägg… så gott och så himla bra!IMG_6814Till mina surdegs-knäckemackor drack jag såklart naturens egna sportdryck…. Mjölk.

Alltså. Mat är så himla gott. Och särskilt efter ett hårt träningspass!

Imorn är det fredag. Ååh, tjohoooo! Jag ska gå och lägga mig tidigt så det blir ny dag snabbt. hihi 😉

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4