Idag är det lördag.

Men.. igår var det fredag och M kom hem, in genom dörren och vi släppte inte varandra förrän vi var tvungna att ta tandkräm på tandborsten. Typ.

Vi åt god middag. Fyllda kycklingfiléer med pesto- fetaost- , vitlök- och soltorkade tomater- gegga 😀 Och en matig sallad till. Så himla gott. Sedan drog vi iväg till lilla kyrkan här i närheten, där vännen C sjöng… hur bra som helst! Det var så mysigt, att få sitta där och njuta med massa vänner och M tätt intill. Där blev vi kvar rätt så länge…. surrandes, drömmandes om hus, trädgårdar, bröllop, bäbisar, framtid… livet! En fredagkväll med värme i hjärtat. Helt enkelt.

Men i alla fall. Idag är det lördag.

Vi vaknade upp till snö. Ja, snö. Så…vi somnade om och vaknade upp till detta.

IMG_6855

Drömmare. Änglaparet där i fönstret. Drömmare. IMG_6854 
Vädret spelar oss helt klart ett spratt. Men, det gör absolut ingenting. Vi är på topp, har ätit brakfrukost och ska bara smälta maten för att sedan dra ut genom dörren. Ett tufft back-intervall-pass väntar! Tjoho! ;D Hoppas på att solen vill hänga på, det blir så mycket härligare då!

IMG_6838

Denna underbara mårbacka-pelargon fick jag igår av C´s mamma. Jag blev överlycklig! Färgen är perrrrfekt!

Idag är det lördag. Och igår var det fredag. Fredags-varm i hjärtat. Lördags-sprättig i benen. Tacksam.

HA EN FIN LÖRDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4