Du vet hur det känns, när man varit ute i friska luften exakt hela dagen. Ifrån ljusa morgonen, till sena och fortfarande ljusa kvällen.

Våren alltså. Och det där ljuset.

Jag är sådär bedövande trött i kroppen och så mjuk på insidan. Fylld med en massa må-bra-luft och energi ifrån älskade människor runtomkring.

Min söndag. En dag fylld av liv.

En promenad vid vattnet. Ett avbrott på mitten för dagens 160 benböj. En mjölksyra senare, vände vi hemåt igen.

image (2)In i lyan för att äta lunch och snofsa till oss.

image (3)Mot dom lurviga liven!

image (4)

image (5)

image (9)

image (7)image (8)Får. Lamm. Nyfödda… njutbart.

image (6)L och A. Två guldkorn, som bara genom deras tillvaro gör mig så lugn och trygg. Så glad i er!! <3 Tack för mysig och god stund hos er idag!

Att bo sådär som dom, i det lugnaste lugnet med knarrande, kritvit trappa genom huset. Med stort kök och kökssoffa. Med växthus precis utanför. Med djur i hagen alldeles vid husknuten. Med…ja, det där lugnet på landet. Det är det jag vill åt. I en framtid, någongång. Då, då ska jag också bo sådär.

Vi kvistade hemåt. Köpte med oss en nygrillad kyckling på vägen och väl hemma snodde vi ihop den godaste salladen. Sparris, halloumi, avokadosallad, brie. Ja, och så den där kycklingen förstås.

IMG_6963

Maten smälte gott och vi bestämde kvälls-dejt med en vän. Mot blåsippsbacken!

IMG_7028

Jag var rädd att jag skulle missa dessa blå, otroligt vackra, skapelser i år. Men, det gjorde jag inte. Som jag har njutit ikväll.

IMG_7010

IMG_7034

Precis där, vid skogsvägen mitt i ingenstans. Bredvid stranden, i kvällssolen har jag njutit av dom djupblå, ljusblå, lila, blåsipporna. Med ett sällskap i världsklass!

IMG_7068

IMG_7025

IMG_7080

Nu är jag hemma igen. Sådär bedövande trött men på insidan- fylld av en massa må-bra-luft. Kvällen kommer spenderas i soffan med benen i mannens knä, brytandes choklad-fyrkanter. Mmm… En efter en.

Må-bra-luft. Vilodag. Söndag.

DU!  -MÅ SÅ GOTT IKVÄLL!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4