Sitter och knaprar på en bit mörk choklad. Och känner kärlek till ägget.

Dagen har gått fort. Rapportskrivande, övning, snabb-lunch för att sedan, i il-fart, cykla ner på stan i ett ärende. Med det där ärendet gick det inte så bra, men jag kom glad tillbaka till skolan och skrivargänget med ett par svarta chinos som jag lyckats tvär-rycka åt mig inne på h&m. I ett nafs. 149 spänn, som hittat!
Sen kom eftermiddgsdippen och vi bestämde oss för att ta nya tag med skrivandet imorn. Rapporten är på god väg att, snaart bli klar. Jag blir pirrig i magen av tanken.

Jag har hunnit vila under favvo-filten en timme och nu ätit middag. Så jädra tråkigt att laga och äta själv. Därav min starka kärlek till ägget. Innehåller så mycket bra och kan i ett knyck med en visp, bli en lättlagad, mättande och god middag. Idag åt jag bananpannkakor (2 ägg, en klick kvarg och en mosad banan) med kiwi, keso och kokosflingor på toppen.

20130506-173619.jpg
Ägg.

20130506-173630.jpg
Jag idag. Marinblå chinos, Lindex. Virkad blus, Gina tricot. Skor, Converse.

Näpp! Nu ska jag hoppa på hojen! Mot gymmet! Vad tränar du idag? 🙂

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4