Gambia-återträff alltså.

Lika underbart som det låter. Brakfika och ett gäng sköna människor. Den där filmen och surr om ”gamla” minnen. Jag har verkligen varit i Gambia. Helt galet. Underbart.

bild (27)

Mina vänner- I love you! <3

När jag kom hem var jag alldeles bubblig av allt skratt och helt uppe i gasen (som pappa skulle ha sagt<3) och kvällen var sådär perfekt vårig; ljus och ljum. Så jag bytte om och gick ut och njöt av dagens sista ljus genom en pw.


image (36)

Och neej, jag tycker inte att det är samma sak att gå en pawer wålk (power walk-PW) och att gå en promenad. En pw är raskrask och håret flyger och armarna viftar och sen flåsar man också. Ja, så nu vet vi definitionen av pw. 😉

image (40)Tänk att jag bor såhär vackert. Så nära vattnet. Jag älskar det!

När jag kom hem var det lagom mörkt för att jag åter igen skulle kunna knycka tillbaka ”MIN” bänk som någon envetet flyttar på hela tiden. Så… jag gick och hämtade en annan bänk, och släpade den så det gnisslade över hela området, ställde den på det stället där ”MIN” bänk stod och sen lyfte jag ”MIN” bänk, adrenalin-påslag. se, och ställde den där den ska vara. Precis där.

image (41)Sov så gott bänken.

Nu ska jag försöka sova!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4