En grå torsdag som spenderats inomhus. Mestadels.

Vårstädning. Vilket påfund alltså. Och det ena drar igång det andra. Men nu är det i alla fall torkat i varenda vrå. I och över och under öööverallt. Och tvätten är tvättad och sängen är renbäddad. En storhandling, matlagning och ett sjuhelsickes träningspass har vi också hunnit med.

För kul skull räknade vi ut hur många repetitioner vi hade plågat oss igenom under träningspasset.. 730 st med minimal vila… plus plankan på pilatesboll i slutet. Ben-pass alltså. Även det, ett himla påfund 😉 Ja…vi är rätt möra nu. Men nöjda.

Det finns ju inget skönare än ha saker och ting på sin plats och känna doften av ajax, liljekonvalj, och njuta av en skinande lya och dessutom! -vara nytränad. Dock har vi kraschat lite nu och ingen av oss orkar ta tag i dammsugning och golvtorkning. Det sistasista. Det får bli imorn istället. Det blir perfekt!

bild En prommis i regnet, dagens nypa friskluft. M sa något om att jag hade både ”svångrem och hängslen”… jag fattade nada?

Nu ska jag stappla mig i säng och imorn vakna upp till den där dagen som man omöjligt kan hålla sig ifrån att älska. Fredag. Det blir nice!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4