Och regnet, det bara öser ner…

Nja. Kanske inte riktigt öööser, men tjurigt ihållande, det är det! Jag vill ha sool och vårvärme. Lyckans ostar där nere i söder som verkar ha det sommarvarmt och kan krypa i gräset. Men, snart kommer nog den gula, det gröna och den blå hit också…

Jag har i alla fall, trots drippdropp, en sån skön fredag. Efffektivt skolfix under några timmar sedan firade jag in helgen med att krypa på knä och gnugga golven vanvettigt rena och hojta åt mannen nu är det rent! och känneru vad gott det luktar!? ja och sen hoppade vi i underställ och sånt där och drog ut på en pw i regnet. Att trotsa vädret, kallas det. När vi ändå var så blöta så gjorde vi dagens 200 benböj utomhus. Jag föredrar att träna utomhus, det är roligast och skönast!

squat-challengeIdag är det dag 19, för mig. Inte optimalt med ett benpass i ryggen. Jag menar benen…Men! Det gick. Och du! … har du har haft tid att läsa alla dessa ord jag nu skrivit, då har du tusan tid att sätta igång med denna challenge också! OM du inte redan gjort det, förstås 😉

image

Jag blir stolt varje dag jag klarar av antalet benböj…M också, som ville vara med på ett litet hörn 😉

Det är coolt att vara och känna sig stark, både fysiskt och psykiskt. Tycker jag.
image

Jag kuunde bara inte låta bli att dra av ett foto på denna sköning som ”fångar dagen”. M´s gissning var att han var ute och körde intervaller: 15 sekunder arbete varvat med 15 minuter vila. Det upplägget måste jag nästan testa någon gång 😉 hihi

Lova mig! Gör något som du mår riktigt bra av ikväll!

Jag ska steka palt till middag och sedan ha hemma-spa, medan M ska iväg och ratta på rattar…. ja såna rattar som gör att det låter om en show typ. 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4