Idag är det söndag. Och inte vilken söndag som helst. Lilla Juttan ska konfirmeras och efteråt blir det kalas och jag vet att menyn och kalasfolket inte går av för några hackor. Det här kommer att bli en toppendag! …idag igen. Vilken helg det här är alltså!

20130519-085808.jpg
Jag vill stoppa tiden. Det är så otroligt vackert ute nu. Känslan av att ha hela sommaren framför sig… Den, den är bra!

20130519-085944.jpg
Vi har tagit vara på denna morgon till fullo, genom att traska tommeln. åh, tommeln morgon-tid, med storasyster och mannen. Fiin-fina grejer!

Mors frukostbord, kaffe ute på altanen… Där jag nu sitter och lyssnar på fågelkvitter, och på en pappa som går runt och säger men hörrni, idag tror jag vädret är ”ännu värre”! och vi, resten av klanen, bara instämmer. En söndag med mjukt hjärta.

TA HAND OM DIG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4