Jag är helt kär i årstiden som är nu. Är det vår eller sommar eller vad?

Sak samma. Jag är kär.

Denna kväll har ägnat åt fix. Med ett litet avbrott för ett glas iiiskallt iis-te, som vännen C kom och bjöd på. Hon hade gjort det själv, smakade såå fräscht!

IMG_7795

Vi njuter av kvällarna till fullo. Det är så ljust och härligt. Ett glas is-te i fina vänners sällskap, satt som en smäck mitt i min verkstad.
bild (35)

Jag fnissade för mig själv när jag kollade ner på fötterna som hade rosa rosor på sig, att jag hade linne och tröja som båda var hysteriskt rosa OCH få se…. vilken färg var tvätten……? IMG_7802

Finns det något skönare än när en lista är helt avprickad? Tveksamt.

Och nu är då packan väskad..nej, väskan packad! Imorn, eftermiddag, åker jag söderut. Jag förbereder mig för en helg i Umeå med min älskade man. Bara han och jag och massa mys. Det är så det är tänkt. Jag blir alldeles pirrig i magen av bara tanken. Tänk, imorn kan jag få krypa in i den där famnen som jag längtar efter, så att det gör ont i mig, varje dag. Men imorn. Imorn.

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4