Måndag, måndag, måndag.

20130527-161431.jpg
Ett träningspass såklart!
För några år sedan var backpass/backintervaller det värsta jag visste. Nu älskar jag det! Mjölksyra och skyhög puls är inte lika främmande nu för tiden. 😀 Jag har lärt mig behärska känslan och det, är en himla cool känsla.
Idag sprang jag varje intervall som om det vore den sista. Vilket resulterade i illamående efter typ 5e… Men en vila på ett par minuter så kutade jag lika många till. Så himla nöjd och så stark jag kände mig. Trots att jag inte hade en man med snärtstjärt framför mig, som lockbete! 😉
Styrkan körde jag ute på gräsmattan. Så nice!!!

20130527-162017.jpg
Dagen har även spenderats inomhus. I ett övningsrum. Jag tror att det lät rätt bra ;D Yeah!
På mig idag har jag: skönaste jeansen- gina tricot. Tokgammal blus- h&m och sprillans ballerinas- indiska

20130527-162417.jpg
Och en handling på det där… Med min ”räser” till hjälp. Men alltså, 4 kilo mjöl, 5 liter mejerigrejs, ägg och massa annat. Det är inte lätt då. Tur att mamma inte såg mig, hon avskyr när jag cyklar med tungt på styret…

Min dag. En måndag. Och Jag gillar’n!
Nu ska jag ta mina apostlahästar ner på stan. Jag är bortbjuden på middag, vääärsta lyxen! Och sen, då ska jag på personalmöte. Shiit, vad vuxet! 😉

HA EN BRAIG KVÄLL!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4