Kvällsbabbel. Stor risk för sånt nu!

Jag var alldeles för hungrig för att kunna vila, så det blev middags-fix på direkten. Pustade och suckade lite, det är ju bra tråkigt att laga mat åt sig själv. Men, äta bör man, så är det. Och man kan ju inte äta äggäggägg tre gånger om dagen. Eller kan man? ;D

IMG_7880

Sesampanerad torsk, kokta grönsaker och tjohoo-god romsås. Jag dukade ute på baltanen, satt där i solen och tyckte att det var ganska najs ändå. Men jag drog iväg ett ”vart är du egentligen”- sms till mannen som svarade att han snaaart är hemma. IMG_7881

Smälte maten och sedan snörade jag på mig springskorna. Denna kväll var alldeles för skalig (vet du vad det betyder? ;)) för att låta bli att springa. Jag fann noll och inga anledningar till att skippa det. Jag fann snarare bara en massa anledningar till att ge sig ut, i spåret. Skogsdoft, hägg, varm bark, kvällssol. Magiskt.

bild (37)

7 km- check!  När jag var i mål upptäckte jag också att det var hysteriskt mycket mygg… men dom hade jag inte sett röken av tidigare.. coolt! 😉

Hemma igen fick axlar, mage och rygg jobba ännu mer. Jag älskar att kunna träna hemma. Jag har allt jag behöver i redskapsväg, förutom min egen kropp; gummiband, hantlar, pilatesboll… och en trapp. Under snö-perioden så använder jag mig av löpbandet på gymmet, för att springa intervaller,  men nu när mina ”älskade” gris-backar är framtinade så behövs inte det!

IMG_7897

Nyduschad och i-krupen den skönaste pyjamasbrallan,svärmors stickade tröja och farmors sticke-sockar , har jag njutit det sista utav dagen med en kär vän. Hon hade egenhändigt gjord ”blåbärsdricka” med sig som vi hade till nybakta te-kakor. Så gott och mysigt!

IMG_7885

Kvällarna nu….. obeskrivliga. Ord räcker inte. Åh, Norrlands-sommarnätter… det är ljust dygnet runt. Jag längtar till i sommarsommar,  när det är midnattssol!
IMG_7892

Det här har varit en strålande dag. En sån dag som jag stoppar i den där asken. Om den kan bli full? Näpp, inte en chans!

HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS att DU har haft en bra dag!

 

 

 

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4